miercuri, 14 martie 2012

Tehnica servetelului pe mobila

Tehnica servetelului consta in decorarea obiectelor cu ajutorul unui simplu servetel. Sunteti curiosi sa aflati cum se decoreaza folosind tehnica servetelului? Doriandecoart, unul dintre magazinele “tinere” ale comunitatii noastre, .

Cea mai comuna metoda de reinnoire a interiorului casei este inlocuirea mobilei vechi cu una noua. Exista insa piese de mobilier care ne sunt . Tehnica decoupage-ului sau a servetelului e foarte simpla.


Ai nevoie de un adeziv special pentru aceasta tehnica.

Un lucru nou si foarte interesant, in cazul decupajului cu servetel,. Daca doriti sa antichizati o suprafata decorata cu tehnica Decupaj, fara a . Tehnica Şerveţelului este o tehnică decorativă impresionantă prin simplitatea ei dar şi prin rezultatele spectaculoase pe care le puteţi obţine! Decoreaza obiecte cu servetele, folosind tehnica servetelului. Am scos mobila de păpuşi a Irisucăi, pe post de cobai.


Mobila mini Tagged sertare, antichizat, bijuterii, cosmetice, crapat, cutie, decoupage, dulap, invechit, mini mobila, pictat, tehnica servetelului . Lumanari decorate prin tehnica servetelului. Tehnica şerveţelului e o tehnică de decorare ceva mai dificilă pentru copiii mai mici care nu stăpânesc încă foarfeca, însă cu ajutorul hârtiei pentru decoupage şi . Dupa cum am promis revin cu tehnica servetelului - de aceasta data.

Tehnica dupa cum ati observat in titlu se numeste Shabby Chic si. Mini mobila de bucatarie, decorata cu tehnica de invechire cu ceara, tehnica servetelului, picturi acrilice manuale Este lacuita final cu lac acrilic rezistent, . Proiectul de sambata-comoda shabby chic-tot tehnica servetelului.


D sa vopsesc si celelalte piese de mobilier). Lacul-adeziv pentru tehnica servetelului este un produs pe baza de apa; nu dăuneaza pielii și.


Se îndepărteaza de pe piele, haine și mobilier cu apă caldă. Obiecte decorate cu window color în tehnica vitraliilor. Da, acum poți vopsi mobila de PAL, dar și ușile interioare, mobila veche. Tutorial - tehnica servetelului pe o cana din ceramica.


Inainte de a aplica servetelul, cana am tinut-o in cuptorul preincalzit la 1grade Celsius, timp de doar minute.