luni, 19 martie 2012

Neoane auto exterior omologate

I sa suspendat talonul deoarece pe omologarea data de catre service cu. Atâta timp cât am sub masina o lumina care nu bate în exterior sa . Tuning Exterior - Neoane - Piese auto si accesorii tuning auto - Neoanele auto pot fi montate atat in masina sau in zona compartimentului motor cat si sub . Salut, Vreau sa imi pun neoane sau banda de led sub masina si vreau sa stiu daca se pot omologa pt a fi totul in regula? A intrebat MihaiPr (1puncte) acum ani in categoria Tuning exterior.


Acum restrangem aria si va prezentam cateva accesorii auto pe care trebuie sa. Pleoapele sunt printre primele accesorii de styling exterior din Romania,.

Dar trebuie sa fie o folie omologata, montata intr-un service autorizat RAR. A trecut epoca neoanelor de sub masina, care sa lumineze pe ritmurile . Oglinzile reprezinta si ele o importanta parte a stylingului exterior. Inca din capul locului vrem sa aducem aminte ca folia pentru geamuri omologata este legala atata timp cat este pusa.


In ultima vreme, neoanele au fost inlocuite cu LED-uri, ca la modelele. Noua taxa auto va fi platita de TOTI SOFERII.


Bazarul Auto 4Tuning îți aduce cele mai bune prețuri și cea mai variată ofertă pentru neoane auto exterior în categoria Piese auto. Neoane undercar Preturi Import Accesorii Auto. Folie Omologata Rar RON, Kit Xenon 1RON,074840595Alarme Auto 1lei,Polis faruri matuite, .

Este interzis de lege sa ai neon sub masina. Este interzis atata timp cat nu ai omologare. Mentionez ca o sa imi montez neoane ( 2x m si 2x 1m ).