luni, 5 martie 2012

Fakro timisoara

FAKRO – unul dintre cei mai mari producători de ferestre de mansardă şi scări modulare. De ce sa alegi Tigla Gerard… Noutăți Tigla .

FAKRO a fost înfiinţată in 19ca o companie familială privată iar astăzi, ca intr-un arc peste timp, suntem în faţa unei companii multinationale în care acţionarii . Ferestre Velux, Fakro, Dakea, Roto, Optilight. Descoperiti ferestre de mansarda fakro la preturi reduse (produse).

Localitate: Timisoara Judet: Timis Distribuitor. Livram materiale de constructii in Oradea si Timisoara. Fakro - fereastra premium cu dubla articulare+rama 66x118 . Aici veti gasi o gama larga de ferestre de mansarda de la producatori de top (VELUX, FAKRO, OPTILIGHT) la cele mai bune preturi! La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria FERESTRE DE MANSARDA SI LUMINATOARE.


Ferestre de mansardă - VELUX vs FAKRO vs ROTO vs KEYLITE - Da la mine s-a montat, si pot fi montate si de personal mai putin calificat. Rolete textile pentru ferestre de mansarda - RUFAY (Timisoara).


Acoperisuri premium Timisoara - furnizam solutii de inalta calitate in domeniul.

Cumpara acum FEREASTRA MANSARDA FAKRO FTS-V (78X140). SC PGA ROOF CONSTRUCT comercializeza si distribuie ferestre de mansarda de orice tip si dimensiune velux, fakro, roto, . FAKRO unul dintre cei mai mari producători de ferestre de mansardă şi scări modulare. PROGRAM-CONFERINTA-NEW-CITIES-TIMISOARA-.


Prezentare: FAKRO -‐ Challenge and Inspiration. Timisoara, noiembrie 201 Hotel Timisoara. Velux ferestre mansarda de la Kapero Trade din Timisoara. Partener autorizat Fakro si Velux, comercializam intreaga gama de ferestre de mansarda a celor . Scara modulara fakro timisoara - Scara modulara Fakro Komfort, Scara modulara de acces la pod Fakro, Scara modulara metalica Fakro, Modul scara pantograf .