joi, 29 martie 2012

Proiecte case cu mansarda si garaj

Aceste proiecte case medii cu mansarda si garaj sunt spatii optime care combina un locuit confortabil cu aspectele practice ale vietii de zi cu zi. Va prezentam astfel mai jos cateva proiecte de case cu beci si garaj care sa. Al doilea proiect este o casa cu parter si mansarda, care se .

Casa cu parter si etaj mansardat, aceasta se integreaza foarte bine in mediu rural dar si urban. Proiectul este prevazut cu trei dormitoare si garaj.


Societatea noastra SC VILAGE CONSTRUCT SRL are. Proiect casa Torino Casa de categorie mica, parter si mansarda potrivita .

Proiecte case cu mansarda proiecte de case, proiecte de case mici, proiect casa. Proiectul se poate modifica si adapta cerintelor dvs. Proiecte Case Cu Mansarda - Proiecte de casa cu mansarda si garaj. Modele de case simple pe un singur nivel, case duplex, planuri case de . Proiecte de case desfasurate pe doua niveluri, Parter si Etaj sau Parter si Mansarda. Proiect casa de locuit moderna cu mansarda si garaj.


Proiecte de case cu regim de inaltime parter si mansarda, sau parter etaj si mansarda. Casa Acatrinei casa cu mansarda si garaj Acatrinei .