joi, 15 martie 2012

Lampa taxi led

Acest model a fost creat şi lansat pe piaţă în 2006. Se caracterizează prin faptul că echiparea se face cu diode LED.


Modelul a fost lansat pe piaţă în anul 200 odată cu modificarea Legii Taximetriei.

Se realizează din materiale de cea mai bun . Vand TALPĂ lampă taxi cu magnetii inclusi. Acest vanzator ofera Livrare cu verificare. Electronice si electrocasnice Alte aparate electronice.

Lampa Taxi aerodinamica cu leduri conform specificatiei producatorului pt. Vazuta din fata in partea dreapta are o lampa de culoare . Alte Accesorii Auto Produse Asemanatoare cu: Lampa Taxi Elka cu LED - PRET incepand de la 1Lei. Lampa taxi Elka - DL - Lampa taxi marca Elka, modele DL (iluminare cu LED-uri). Se poate adapta pentru orice tip de ceas de taxat. Lampa taxi Elka - DB - Lampa taxi marca Elka, modele DB (iluminare cu becuri 5w).


Module cu LED-uri TripLED de la Elka Prodcom Srl. Iluminarea si semnalizarea se face cu LED-uri. La cerere se adapteaza pentru orice aparat de taxat folosit in taximetrie.

Sunt echipate cu LED-uri, echiparea electrica. Lampa taxi sau caseta taxi este destinată echipării autovehiculelor utilizate în.


Lampa taxi model LTeste una din modelele de lampi de taxi cu omologare RAR, iluminare cu leduri si permite legarea la orice aparat de taxat. Lampi cu leduri pentru placuta de inmatriculare!


Lampa numar spate Lampi smd placuta inmatriculare Special concepute pentru fiecare model de masina in . Lampa Taxi cu leduri DLsau cu becuri DB optional. Lampa vine cum cablu pentru conectare la aparatul . Compara preturi si gaseste oferta cea mai buna pentru lampa taxi. Dzielona Belka Dane techniczne Masa lampy: 3kg Długość: 100cm Wysokość: 15cm Szerokość: 15.


Lampa Taxi LZT LED gapa Taxi, kogut NOWA (6540509648). Lampa Taxi LZT LED gapa Taxi, kogut NOWA (5784753817). Radość zakupów i 1 bezpieczeństwa dla .