luni, 19 martie 2012

Cazare gresu cu piscina

Motelul Flora este situat in zona Lepsa-gresu. Dispune de parcare pazita, camere cu locuri, restaurant i, sali de conferinta,piscina pentru perioada calda . Flora-b cu camere(locuri de cazare tariful de cazare): teren de minifotbal(tenis cimp), mese ping-pong, piscina incalzita .

Cazare Lepsa 2016: tarife, poze, comentarii de la turisti. Atunci puteti alege Cabana Anemona situata la iesirea din Lepsa spre Gresu.


Pensiunea Sporul este situata in Gresu la km de Lepsa la km de Focsani. In pensiune aveti la dispozitie gratar, piscina in curte, mese ping pong, terase, .

Oferta cazare in zona turistica montana Lepsa-Gresu Vrancea. Pensiune cu piscina, teren de fotbal, tenis, gratar. Casa Potcoava vă oferă cazare departe de agitația cotidiană, în zona turistică Lepșa - Greșu, din județul Vrancea.


Motelul Flora este situat în localitatea Greşu de la poalele Munților Vrancei şi oferă piscină în aer liber, restaurant și camere cu. Fetele vroiau neapărat piscină, noi băieții vroiam munte și liniște, iar singura unitate de cazare din zona asta, în munții Vrancei, cu prețuri . Pensiunea Sporul - Cazare Gresu Pensiunea Sporul este situata in Gresu la 5.