miercuri, 21 martie 2012

Ce culoare sa zugravesc dormitorul

Un dormitor Feng Shui este placut indiferent daca vrei sa tragi un pui de. In camera copilului portocaliul este ideal pentru zugravirea peretilor . E păcat să nu foloseşti şi altceva în afară de alb.

Dacă ai o cameră prea mică, zugrăveşte-ţi pereţii în culori deschise,. Crem, alb sau orange deschis în living, roz, auriu sau alb în dormitor, crem sau galben în bucătărie.


Tu stii ce culoare sa alegi pentru dormitor - Decopera idei de culori pentru. Iar dormitorului trebuie sa ii acordam cea mai mare atentie.

Ideal este sa zugravim un singur perete in culoarea puternica si pentru ceilalti . Daca vrei sa fii fericit si sa te bucuri de armonie alaturi de partenerul tau, trebuie sa afli care este culoarea potrivita pentru dormitor. Intrebarea ar fi ce culoare sa aleg pentru pereti? Foarte mulţi oameni văd în culori nişte remedii ce acţionează subtil asupra.


Dacă ţii totuşi să îţi zugrăveşti dormitorul în alb, foloseşte-l în combinaţie cu alte . Cand vine vorba de designul dormitorului, putini dintre noi isi pun in aplicare. Culoarea de accent este intensa, si vom cauta sa realizam un . O idee buna ar fi ca inainte sa te apuci sa zugravesti sa arunci o privire in casele cunoscutilor si abia apoi .