marți, 3 august 2010

Prese bucsi auto

Servicii Auto - Transporturi Servicii Auto. Presa de petic Cheie inelara cotita chei fixe Freza disc mm buc. Comercializam presa bucsi pentru service-uri auto la cel mai bun pret in gama larga.

Gama larga de prese si extractoare pentru toate componentele masinii: suspensii, bucse, pivoti, pies. BGS 15Presa pentru demontat si montat bucsi. BGS 64Set presa bucsi pentru diferential spate ,BMW E3 E39.


Presa universala pentru extras si montat bucse si rulmenti suspensie buc.

Descriere:trusa universala cu de piese pentru extras si . Descriere: Presa bucse cu piese , adaptoare si axe filetate cu rulment de. Presa universala cu de adaptoare pentru extras si montat bucse si rulmenti suspensie. Contine de adaptatoare cilindrice cu diametrul de la 34- mm si 4 . Presa bucsa brat suspensie spate BMW Seria de la Select Auto Srl. Presa pentru extras si montat bucsa trapez fata BMW Mini de la Select Auto Srl.


Set montaj bucşă punte spate VW: Golf IV, Bora 1. Trusă de prese pentru depresat-presat bucșe și privoți MG50042. Consumabile saibe , oringuri , sigurante, accesorii auto.

Scule de mana - prese bucse, rulmenti, arcuri, pivoti, capeti de bara, bielete ( produse ). Presa pentru bucse si rulmenti suspensie. Noul model cu de adaptoare si axe filetate cu rulment de presiune dimensiuni 34-90mm. Presa bucse de vânzare la cel mai bun preț în Bazarul 4Tuning. Descriere: presa bucse punte spate Golf , Audi A, VW Bora. Presa hidraulica 12T pentru rulmenti si bucse auto service - 6Lei, Scule si echipamente service, Echipamente Service.


ATENTIE: vom folosi menghina (si nu presa) pentru a scoate bucsa mica de la bascula. Auto FORCE srl cu sediul in Piatra Neamt este unic importator a marcilor WEBER, ARESO, FORCE, NORMEX, WDW si distribuitor a altor marci de scule si . EXTRACTOR CULISANT RULMENTI SI BUCSE 13B.