vineri, 20 august 2010

Montare termostat frigider arctic

Termostatul de la frigider - Se pare ca vechiul termostat era defect. Este vre-o chichita, trebuie montat in anumit fel? Oct 2013Problema FrigiderpostăriIul 2013Depanare frigiderepostăriMai 2012Probleme combina frigorifica Arctic KS35NpostăriIun 2010Mai multe rezultate de la forum.


Termostat combina frigorifica arctic - Depanari casnice - Forumul. Termostat combina frigorifica arctic - posted in Depanari casnice: Se pare. Problema Frigider - ElectrocasnicepostăriIul 2013Termostat frigider Arctic vechi - Depanari casnicepostăriIun 2013Ajutor combina frigorifica ARCTIC.


Imagini pentru montare termostat frigider arcticRaportați imaginiVă mulțumim pentru feedback. Semnalați o altă imagineSemnalați imaginile ofensatoare. Azi cumpar termostat, nu Danfoss ca cel original ci unul universal, l-am montat dar problema persista:merge. Frigiderul este Artic vechi de ani, nu a avut nici o interventie. Cu termostatul vă puteți da seama dacă aveți probleme atunci când lada.


Un bărbat şi-a montat în faţa casei un frigider, pentru donaţii de. Buna ziua,am un frigider artic si de la o vreme a inceput sa faca o multime de . Am o combina frigorifica Arctic K346B+ si am inlocuit termostatul cu altul ca se.


Sa-l revada specialistul, poate nu a facut niste legaturi la montare. Cele mai des intalnite simptome , precum si posibilele defectiuni la frigidere.

Sunt student si am un frigider ARCTIC vechi.