vineri, 27 august 2010

Mica anglie satu mare

Mica Anglie : - Feronerie Piese de Schimb Mobilier Carti. Mica Anglie vă oferă produse noi şi second din Anglia: jaluzele, mobilier, jucării, tablouri, farfurii din. Situată la o aruncătură de băţ de centrul oraşului Satu Mare, Mica Anglie le oferă celor ce-i trec pragul o gamă variată de produse, de la piese .

Mica Anglie este un magazin de mobila second han majoritatea pieselor de. MICA ANGLIE, Magazine mobila Satu Mare, afla adresa, telefon, website, program si localizare.


Incendiul izbucnit marți seara la magazinul de mobilă de pe strada Aurel Vlaicu, „Mica Anglie“ a devastat tot. Marfa și construcția în valoare de aproape .

Magazinul de mobilă de pe Aurel Vlaicu, „Mica Anglie“, a ars din temelii marți seara. Gama completă de produse şi servicii a companiei Mica Anglie, Companie.

Toată informația privind Mica Anglie, Companie în Satu Mare (România). Magazin mica anglie incendiu - Satu-Mare. Magazinul de mobila Mica Anglie de pe b-dul Aurel Vlaicu, la iesirea din Satu Mare spre Petea, . Depozitul si magazinul de mobila Mica Anglie, situat pe strada Aurel Vlaicu, numarul 12 din Satu Mare, a fost mistuit de flacari, marti seara.


Magazinul de mobila Mica Anglie de pe b-dul Aurel Vlaicu, la iesirea din Satu Mare spre Petea, a ars marti noapte intr-un violent incendiu. Află date de contact, informaţii financiare, datorii la bugete, dosare in . Satu Mare, Telefon 0289cu Indicații rutiere. Nearby cities: Satu Mare, Baia Mare , Zalău. MICA ANGLIE SRL - CUI 346039- Toate datele firmei!


Top competitori din judetul: Satu Mare.