marți, 24 august 2010

Reteta socata cu boabe orez

Pentru a prepara socata aveti nevoie de flori mari de soc cat mai. A doua zi se pune zaharul si boabele de orez si se mesteca bine, se acopea . La această reţetă, se păstrează ingredientele şi cantităţile, doar se înlocuieşte drojdia cu linguri de boabe de orez.

Se poate pune si in sticle doua-trei boabe de orez, iese putin mai . A doua zi se pune zaharul si boabele de orez si se mesteca bine, se. Socata reteta Socata suc de soc boabe de orez.


Socata delicioasa din: apa, flori de soc, lamaie, zahar, sare de lamaie, boabe de orez, dulceata de zmeura.

Socata este una din bauturile racoritoare de sezon. Reţeta de preparare a acestui suc este simplă şi nu cred că ridică cuiva. Socata cu sau fara drojdie, cu zahar sau cu miere de albine, cu orez sau cu stafide. Cu acesta reteta particip la o provocare tare gustoasa, numita. Socata - bautura racoritoare obtinuta prin fermentarea florilor de soc cu zahar si lamaie.


Te pup, multumesc pentru reteta si numai bine, Edith! In continuare, va propunem o reteta simpla de socata. Varadi Silvia cu boabe de orez in loc de drojdie.


Se pun boabe de orez în loc de drojdie pentru că de obicei rămâne gustul şi mirosul de.

Am diabet si as dori o reteta de socata cu indulcitor. Ingrediente pentru l: flori de soc mari; 5g zahar; o lamaie mare; g drojdie proaspata sau boabe de orez (pentru fermentatie). Pregatisem aceasta reteta de socata anul trecut, dar am avut un mic accident(a explodat sticla la balcon:) si nu am ajuns sa va arat bautura . A doua zi se pune zaharul si boabele de orez si se mesteca bine, se acopea borcanul si se lasa la fermentat.


Dimineața, adaugă zahărul, boabele de orez și omogenizează . Rețetă Socată cu lămâie, portocală și miere de albine. Se adaugă şi restul cantităţii de apă împreună cu boabele de orez, care grăbesc fermentaţia mai bine decât . Socata este o bautura dulce acrisoara, cu o aroma puternica de soc, usor acidulata si extraodinar de.