vineri, 13 august 2010

Vana antioparire esbe

Vana de amestec cu cai, vana de amestec, vana de amestec antioparire, ventil de amestec, ventil termostat de amestec, ventil termostatat. Vana de amestec termostatata ESBE este utilizata pentru controlul exact al.

Aceasta vana de amestec ESBE are denumirea si de ,,vana anti-oparire,,. Black Sea Suppliers va prezinta Vane de amestec antioparire ESBE VTA 322.


Montare foarte facilă în sistem datorită portului de amestec în linie, unic la Esbe.

Aveti aici prezentate modalitatile de montaj pentru vanele ESBE. Vana de amestec folosita cu succes la instalatiile cu panouri solare, cu functia de anti-oparire. Aceasta gama de ventile de amestec VTA se caracterizeaza prin . Ventil termostatic amestec ACM ESBE Basic VTA 322-1. ESBE are reprezentanţe locale, prin intermediul colegilor şi agenţilor noştri. ESBE VTA32 ventil termostatic de amestec. Pentru mai bine de 1de ani ESBE a stabilit standardele de productie in domeniul sau.


Toate produsele ESBE au in comun trei caracteristici clare:folosesc . Ventilele sunt echipate cu sistem anti-opărire ce asigură automat oprirea apei calde în cazul lipsei apei reci; apa rece este oprită . Intre timp mia venit o idee: sa montez altfel vana antioparire. Dupa boiler o sa pun o vana antioparire (ESBE VTA 322), iar dupa aceasta . Dar mai ales sunt sigur ca nu am reusit sa ma fac inteles. Am primit si eu oferta pentru sistemul acela de la ESBE cu vana antioparire si . Ventil termostatic amestec anti-oparire ICMAPentru amestecul de apa rece si calda .