miercuri, 11 august 2010

Teava patrata 10x10 pret

Preturi pentru Tevi si profile metalice de la lei. Teava patrata la metri lungime (15x15x mm). Teava patrata 100x100xmm la cel mai bun pret acum la Dedeman.

Standard: EN 10219; Grosime (mm): 4; Dimensiuni Lxl (mm): 100x100. Transport gratuit in raport cu valoarea comenzii, Pret negociabil la materiale constructii, Cadouri in functie de . Teava rectangulara - pret mic negociabil livrare super rapida.


Pretul nu include discount si taxe de transport.

Cumpara Teava Patrata 100x100xmm de calitate la cel mai bun pret doar de la Constal. Stocuri si livrari rapide in Bucuresti si in Tara!


Teava patrata inox disponibila in bare de m . Aici gasiti diverse materiale de constructie: Teava patrata carbon x x 10mm. Teava patrata 1x 1mm cu grosimea de mm (100x100xmm).


Detaliile despre pret si stoc sunt afisate pentru judetul: loading. Alege judetul in care doresti sa livram . Teava patrata Ambient mai mult decât o simplă autoservire cu materiale de construcţii, finisaje si amenajări, soluţia pe care o caută clienţii noştri.


Pret descendent, Nume ascendent, Nume descendent.

Ordonare: Implicita, Pret ascendent, Pret descendent, Nume ascendent, Nume descendent. Teava patrata - 1x 1x mm Teava patrata din otel sudata longitudinal. Fotografia afişată are caracter orientativ şi poate conţine . Teava patrata din Tevi Conducte de la importatori, distribuitori, producatori directi prezenti pe Bizoo.


Materiale Constructii Ploiesti Prahova livreaza in judetul Prahova rapid si la preturi foarte bune materiale de constructii si finisaje. Brico Depot iti ofera ŢEAVĂ PĂTRATĂ X X MM in depozitul din Militari la pretul de 14.