luni, 16 august 2010

Barci cu motor si peridoc second hand

Barcă Pneumatică (Gonflabilă) Diferite Mărimi si Modele. VAPORAS motor DIESEL MERCEDES de persoane. Cauta salupa, barca second han salupa second han motor barca, sky jet,.

Vand barca cu motor, barca laguna 4si motor cp suzuki cu acte pret. Barca tip papuc cu motor mariner(cp) si peridoc inmatriculat.


Cauta salupa, barca second han salupa second han motor barca, sky jet, peridoc.

Vand barca aluminiu canadian, fara motor si peridoc, stare foarte buna. Barca, motor si peridoc BARCA Categorie - Fibra de sticla Producator - McGregor Mode. Cumpara Barci cu motor cu Garantia de Livrare de pe Okazii. Vand barca fibra de sticla tip caiac+peridoc inmatriculat - Barca cu motor, Particular . Noutati despre barci cu motor, motoare de barca si accesorii. Alternativa unei barci second han pentru un pret mult mai accesibil.


Ambarcatiuni second hanbarci second hanmotoare si peridocuri. UMBRA inmatriculat in RO , capacitate persoane Pret-11.

Anunturi Comerciale si Mica publicitate Bărci agrement cu motor. Vand motoare second-hand pentru barca, marcile: ENVIRUDE, TOHATSU,. Vand barca metri cu Mercury cp si peridoc neinmatriculat , pret 20euro. Barca second hand cu motor CP si peridoc de la Show Solutions Srl.


Vanad barca second hand marca Quicksilver 4cruiser cu motor Mercury CP si . Bugetul este de 70Eur in care am luat in calcul si peridocul. Cortina 4Pilot (nou , made in Poland , 50Eur ,fara motor ). Am vazut recent , pe net , barcile de la EdBoats , de exemplu Bonny 520. Salupa cu cabina si peridoc (inmatriculate), Second han 2. CUMPAR SALUPA 4-PERSOANE CU MOTOR SI PERIDOC.


Van Barca Cu Motor Mercury Cp Si Peridoc Vizite: 31 sunrisse6 23eur, 13.