luni, 23 august 2010

Vitrina arctic

Intra pe site-ul Arctic si vezi gama completa de vitrine frigorifice. Vitrine frigorifice, construite pentru nevoile tale. O vitrina frigorifica spatioasa, cu termostat ajustabil pentru reglarea temperaturii, rafturi ajustabile si garnitura antibacteriana ce asigura conditii de igiena .

Toate frigiderele si combinele frigorifice Arctic vin cu un termostat usor de folosit care permite reglarea rapida a temperaturii, in functie de nevoi si temperatura . Capacitate frigider 2litri, rafturi, Termostat reglabil, ventilator, Usa de sticla, Iluminare interioara, . Magazine şi preţuri - Frigidere ARCTIC V2de la 05RON! V 296) Producator: Arctic Model: V2Caracteristici generale Tip vitrina: Verticala Volum .

Vitrina frigorifica Arctic V 29 2L la eMAG, pret avantajos. Electrocasnice - Anunturi gratuite - vitrina frigorifica. Cumpara orice produs Arctic si testeaza-l gratuit de zile!


Daca te razgandesti, Arctic iti ridica produsul de la domiciliu si iti . Comanda acum la un pret special Vitrina frigorifica Arctic V24 2L cu Flanco.