luni, 30 august 2010

Sabloane vopsit

Sabloane hobby pentru scrapbooking si decorarea diverselor suprafete precum invitatii de nunta, cutii de lemn plicuri, plastic, carton. Alege-ţi modelul de şablon şi descarcă fişierul pe calculatorul tău pentru a-l printa.

Aplică vopseaua cu ajutorul unui burete, nu cu rola. Sabloanele hobby pentru decorarea diverselor suprafete ( hartie, carton, perete, sticla, portelan, plastic etc). SABLOANE VOPSIT,PERETI VOPSITI,SABLOANE VOPSIT,MODELE DE PERETI VOPSITI,CASE VOPSITE,MODELE PERETI VOPSITI,SABLOANE ZUGRAVIT .

PAL, căci ți-am spus AICI de vopseaua pe care o poți folosi. Introducere ACCESORII HOBBY Șabloane pentru pictat. Lipeşte şablonul pe perete cu banda adezivă, aplică vopseaua tamponând cu buretele, apoi dezlipeşte şi lasă să se usuce.


Toate STICKERELE de pe site pot fi facute si SABLON. Pentru ca vopseaua sa nu se depaseasca marginile . Faciliteaza aplicarea si marcarea zonelor. Pentru realizarea decorațiunilor cu șabloane veți avea nevoie de: șablonul StenCilit, vopsea acrilică pentru interior, un rulou de burete dens . Pentru o cantitate mai mare de vopsea iti recomand vopseaua de la Benjamin.


Rezultatele cautarii pentru sabloane vopsit pereti.