luni, 9 august 2010

Terminatii crosetate

Croseteaza si tu aceasta margine florala si foloseste-o ca terminatie pentru proiecte mai mari. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Minunatii Crosetate Si Tricotate, Negru Vodă (oraș). IMBRACAMINTE PT COPII LUCRATE MANUAL DE MINE CU . Cumpara acum Colanti bleumarin cu terminatii crosetate Crissy de la Creamie si beneficiezi de retur gratuit, pana la de zile.


Cat de atent ai cusut-o si-mi place terminatia crosetata ! Toate obiectele , de aici , din studiou sunt atat de pure. Colanti bleumarin cu terminatii crosetate Crissy, din colectia Creamie. Cod produs: 10800330-807Vezi oferte cu reduceri si promotii online! Ultima modă pentru câini şi pisici: căciuli croşetate 0. Rochie din in, beige, cu bretele, terminatii crosetate, racoroasa. MirelaB la data de Joi Sept 2 201:am.


Cred ca ma apuc sa fac ceva terminatii sau franjuri. Sistem de prindere: panglici din bumbac gros grain in terminatii crosetate. Rochie triotata din mohair rosu angora cu terminatii crosetate in forma de volan in jurul bustului si la poalele rochiei, cu aplicatii florale . Partea superioara este crosetata din fire de matase YarnArt Tulip si fir Alize - Forever Simli Terminatia bluzei este finisata cu un fir e. Pe margine, conturul este decorat cu elemente florale, iar partea de acces a pernei are terminatia bogata in coltisori crosetati bordati de arcade . Inspira-te ca sa creezi chiar tu accesorii unice sau cumpara-le de la noi!


Banda decorativa din lana cu terminatie buclata.