luni, 9 august 2010

Olx donez bicicleta

Vand bicicleta copii BEST ROZ ca noua pana la ani. Biciclete noi si second hand , la preturi bune. Vezi anunturi cu biciclete ieftine de vanzare si contacteaza direct proprietarul.

Echipamente sportive si de turism Echipamente pentru sport. Gratuit: Donez bicicleta nu raspund la mesaje Suna ti ma spune ti mi povestea dece o doriti pentru cine. Vand bicicleta pentru copii, cred ca de inch.


Am fotografiat langa masina pentru a putea sa estimati dimensiunea.

Gratuit: donez bicicleta copil ani in stare buna de functionare rotile putin desunflate. Gratuit: Bicicleta copii 4_ani stare buna roti frana fata si la pedale,noi am crescut si avem alta noua cu schimbator de viteze! Gratuit: Donez o bicicleta second dar bunicica, poate ajunge buna cu cateva imbunatatiri. Donez bicicleta de copii mici din anii 9 defecta.


Gratuit: Donez bicicleta eliptica unei doamne, pentru intretinere, slabit, diferite exerecitii pentru tonifierea musculaturi, display, masurare bataile . Biciclete noi si second hand Bucuresti - Ilfov, la preturi bune. Biciclete noi si second hand Sibiu, la preturi bune.

Biciclete noi si second hand Constanta, la preturi bune. Gratuit: Bicicleta cu roti ajutatoare, cu aparatoarele usor ruginite. Mai trebuie uns lantul si se poate folosii. Biciclete noi si second hand Buzau, la preturi bune. Biciclete noi si second hand Craiova, la preturi bune. Biciclete noi si second hand Cluj, la preturi bune.


Biciclete noi si second hand Bacau, la preturi bune.