miercuri, 11 august 2010

Sporul casei in sticla

Sporul casei ţinut în sticlă e un „talisman al cămării”! Sticla Sporul casei este foarte usor de facut, o puteti face chiar si impreuna cu copiii mai mici. Noi am facut aceste sticlute asta toamna si .

Sticlele decorative „sporul casei“ nu sunt doar prezentabile: aduc noroc. Un recipient transparent (sticlă, borcan) cu formă cât mai interesantă.


Sub denumirea de sporul casei mai este cunoscut si un element decorativ, de obicei o sticla mica si pantecoasa, umpluta cu seminte de . Aceasta este o sticla patrata cu sporul casei feng shui cu seminte.

Sporul casei va atrage prosperitatea materiala, bogatia, sanatatea, uniunea familiei, norocul . Ceas de perete Sporul casei, Testoasa- Dragon Feng Shui, Camera falsa de. Produse:sporul casei in sticla, sporul casei modele, sporul casei sticla, sticla . A transformat un hobby într-o mică afacere: “Sporul Casei”.


Cu alte cuvinte, artă, frumuseţe, pozitivism şi originalitate într-o singură sticlă! Sporul casei (sticla cu seminte!) La scoala a primit tema de a face acest obiect. Am inteles ca se pun intr-o sticla de o forma frumoasa diverse .