miercuri, 18 august 2010

Primaria sector 2 serviciul de stare civila bucurești

Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa Primariei Sectorului Bucuresti, Str. Program cu publicul Primiri acte: Luni, Marti, Miercuri: 08:- 15:Joi: 08:- 18:Vineri: 08:30 . Directia Publica de Evidenta Persoanelor si Stare Civila Sector 2.

Actele despre care vorbeam mai sus se depun la Starea Civile cu cel putin zile. Centrul de relatii cu publicul al Primariei Sectorului – Str.


Centrul de relatii cu publicul al Primariei Sectorului - Str. Acestea trebuie date ofiterului de stare civila inainte de inceperea .

Actele de stare civila ale cetatenilor romani intocmite in strainatate, la autoritatile locale. Bucuresti si avizul prealabil al Directiei.

Direcţia Locală de Evidenţă a Persoanelor Sector - Serviciul Stare Civilă Adresa: Str. Sorin on iulie 20comments 11views.


Casatoria se poate incheia la serviciul de stare civila al primariei sector numai daca. Transcrierea actelor de stare civilă înregistrate la autorităţile locale din. Evidenţă A Persoanelor - acte de identitate pentru locuitorii sectorului 1. Primăria Sectorului București organizează concurs de recrutare. Serviciul Stare Civilă-Direcţia Publică de . Primaria Sector Serviciul de Stare Civila, Primarie Bucuresti, afla adresa, telefon, website, program si localizare.


Ploaie puternica Vremea in Bucuresti: de grade. Odată cu eliberarea certificatului de deces ofiţerul de stare civilă eliberează.


Serviciul de evidență a persoanelor din cadrul Primăriei Sector 2. Locuiesc in bucuresti si am nevoie de duplicat de pe certificatul de deces al tatalui meu. Citeste recomandarile despre Primaria Sectorului - Starea Civila - Birou Decese si scrie.


Servicii publice; Institutii de interes public.