joi, 5 august 2010

Scari exterior modele

Scarile exterioare sunt foarte importante in designul unei case, alege din aceste modele de scari exterioare pe cea potrivita pentru casa ta. Iata mai jos cateva proiecte si modele de case cu mansarda si scara exterioara. Primul exemplu este o casa cu o suprafata utila de circa 120 .

Scarile exterioare sunt foarte importante in designul unei case, fie ca sunt din lemn sau din . Scari de serie,scari model arhitect si scari unicat. Scari de interior si exterior realizate din inox, lemn sau diverse combinatii. Consulta online modelele de scari de interior si exterior disponibile si alege modelul .

In galeria foto iti oferim modele de scari de interior, care pot deveni o reala sursa de inspiratie daca esti in etapa de construire a casei. Modelul de scara Berlin are o structura metalica discreta si trepte din lemn,.


Scarile de exterior zincate termic reprezinta o alegere tot mai des intalnita in . Poze scară de exterior pentru evacuare în caz de incendiu. Scari interioare cu vang central - model Praga - poze montaj.


Descoperiti scari exterioare la preturi reduse (produse).