luni, 9 august 2010

Canapea chesterfield piele

Canapea Chesterfield piele naturala, diverse culori, produs de fabrica. Canapele Chesterfield pt bar, pub, club, restaurant piele eco sau stof . Comanda online sau vino si testeaza in Showroom Canapele piele naturala.

Canapeaua cu locuri CHESTERFIELD este definitia modelului clasic de canapea. Spatarul si bratele prezinta tapiterie cu butoni imbracati in piele. Bine ați venit la Divano, fabrica de canapele și mobilă tapițată!


Lungime 70m - Inaltime 70m - Adancime 90m.

Fotoliu Lungime 00m - Inaltime 70m - Adancime 90m. Canapea fixa Chesterfield (L x A x H) 23x 9x 7mm, design-ul este. Descoperiti canapea chesterfield la preturi reduse (produse). Canapeaua de locuri London Chesterfield poate fi asortata si cu fotolii. Vasile, pret canapea Chesterfield piele ecologica locuri extensibila 28lei iar . Vand canapea Chesterfield originala + tabureti + fotolii, din piele naturala.


Pret de lista ptr intregul set format din canapea + fotolii . Chesterfielvintege,piele naturala de calitate(nu se lasa),lemn masiv mahon sculptat,lucrata integral manual,model foarte rar. Canapea chesterfield piele naturala, noua,a fost desfacuta pt poze.

Rezultatul a peste de ore de muncă minuțioasă, modelul de canapea Chesterfield cu piele naturală Buffalo este o alegere rafinatăși cu stil. Setul Chesterfield este un produs de lux din piele naturala integral de cea mai inalta calitate,sugereaza rafinament si bun gust, un produs care se potriveste . Dimensiuni canapea: Lungime :2cm Profunzime:cm Inaltime: cm.


Salon Chesterfiel canapea cu fotolii. In Stoc, Antichitati, Mobilier, Sufragerii si mobilier salon, Dupa 1950. Disponibila in varinata piele naturala de bovine .