marți, 3 august 2010

Cultivarea tutunului pret

Pentru a putea cultiva tutun, trebuie să ai un contract de cultivare şi, . Plantat tutun Plantarea in camp a tutunului are loc in prima decada a lunii mai. Soiurile de tutun cultivate in Romania sunt Burley 1si Virginia 177.

Te gandesti sa incepi o mica afacere si nu stii pe ce sa te axezi? Ce-ai spune de o cultura de tutun, in propria gradina?


De curând a mai arendat încă hectare de teren pe care le cultivă cu tutun. Daniel Pleșcan spune că este o investiție destul de mare pe care .

Cultivatorii vând tutunul către un prim procesator la un preţ de euro pe . Tutunul de tip Virginia se cultivă în general de societaţile care dispun de. Producţia oficială de tutun din România se rezumă la nici 1. O treime din suprafaţă cultivată cu tutun aparţine lui Ioan Nicolae, care.


Preţul gazelor vândute de producătorii interni se va liberaliza de la aprilie . Sumele pe care statul pe plătește pentru cultivarea tutunului nu sunt foarte mari în total - conform statisticilor Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale în . Să primesc de bani de grâu de bună calitate, să nu produc un tutun de şi mai bună calitate, oricum avem preţuri mai bune, spune . Cultivarea tutunului a fost reluată, în anumite judeţe ale ţării. Preţul de achiziţie al tutunului brut din România, stabilit de către societăţile .