luni, 1 martie 2010

Kifestő felnőtteknek

Felnőtteknek szóló színező könyvek, amelyek kreatív és meditatív kikapcsolódást nyújtanak, pihentető és stresszoldó hatású alkotásra hívnak. Felnőttként színezni menő, és a legjobb, hogy még pénzt sem kell adni a legtutibb darabokért. Két évvel ezelőtt Johanna Basford skót illusztrátor kiadta Secret Garden, azaz Titkos Kert című, kreatív és gyönyörű fekete-fehér rajzokkal teli .

Felnőtt színezők könyv online kedvezménnyel, akciók, törzsvásárlói. Relax kifestő - kinyitható, szárnyú karton notesz színes ceruzával, gumi átkötővel. Söpörd ki az elmédből az aggodalmakat, és dobd fel az álmatlan órákat egy kis pihentető színezéssel!


Claire Cater, Kategória: Felnőtt színezők, Ár: 5Ft.

A vous grafikusa rajzolt egy felnőtt színezőt, amelyet letölthető,. TOP kiadványban két felnőtteknek szóló kifestő is szerepel.


Pozitív megerősítések színező - Meditatív kifestő felnőtteknek kedvezménnyel csak 16Ft a lira. A színező már nem csak a gyerekek kiváltsága.


Boltunkban felnőtt színezőkönyvek nagy választékát találod a mandaláktól az állatokon keresztül a városokig. Johanna Basford brit illusztrátor egy bámulatosan szép felnőtteknek szóló kifestőkönyvet készített, aminek sikere még őt magát is meglepte. Merülj el az elmúlt idők varázslatos bájában és eleganciájában e mesés vintage grafikák segítségével.


Minőségi olcsó könyv,szakácskönyv,kreatív könyv,mesekönyv,felnőtt kifestő,ismeretterjesztő könyv,Szalay könyv,DIY,origami webáruház. Nyomtass szinező oldalakat ebböl a kategóriábol vagy direkt szinezd őket a kifesto24.

Ha a színes ceruzák, zsírkréták és filcek gondolatától . Magyarországra is megérkezett az új divat, ami által feleleveníthetjük gyermekkorunk élményeit. Garden és Enchanted Forest) felnőtteknek A Secret Garden című kifestő 29forintba kerül a üzletekben.