miercuri, 24 martie 2010

Suruburi pentru tabla

La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria SURUBURI PENTRU TIGLA METALICA. La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria SURUBURI AUTOFORANTE.


Preturi pentru SURUBURI AUTOFORANTE de la lei.

Suruburi pentru acoperis - pret mic negociabil livrare super rapida. Suruburi pentru tabla autoforante cu cap hexagonal 4. Aplicatii Se recomanda pentru fixarea tablelor metalice pe structuri din lemn sau . Suruburi pentru tabla - Surub autoforant 4-mm cap hexagonal.

Surub pentru tabla cu cap bombat cruce DIN 7981. Surub pentru tabla de la distribuitori, importatori directi prezenti pe Bizoo. Suruburi Autoforante pentru Tigla Metalica - Tabla Lindab. Casa si gradina Materiale constructii si amenajari. Tabla cutata zincata, Tabla cutata color, Suruburi Autoforante. Pentru tigla metalica se folosesc suruburi autoperforante prevazute cu garnitura de etansare.


Toate suruburile sunt vopsite in gama RAL fiind livrate in culorile . Suruburi pentru fixarea foilor de tabla cutata la pret minim.

Suruburi autoforante tigla metalicaSunt produse. Disponibil Surub colorat RAL tigla metalica 4. Sunt suruburi autoforante - 2 folosite pentru prinderea tiglei metalice pentru prindere tabla - tabla. Pentru montarea tiglelor metalica se folosesc suruburi autoperforante prevazute cu garnitura de etansare. Toate suruburile sunt livrate in culorile tiglei metalice.


Suruburi, oferim suruburi pentru pal si lemn, surub cap inecat. Suruburile se pot vinde atat la cutie cat la bucata.