joi, 25 martie 2010

Acoperis poliester armat cu fibra de sticla

Acoperis ondulat din poliester incolor (00) la cel mai bun pret acum la Dedeman. Placa ondulata incolora din poliester armat cu fibra de sticla, latime m. Preturi pentru LUMINATOARE SI ACOPERIS ONDULAT de la 1lei.

Rolele sunt laminate, realizate din răşini poliesterice armate cu fibre de sticlă. Material : Poliester armat cu fibra de sticla.


Acoperisuri din fibra sticla - pret mic negociabil livrare super rapida.

Cumpara acum Rulouri fibra de sticla ondulata si iti facem livrarea direct la santier. Placi pentru sere din poliester armat cu fibra de sticla. Placile pentru sere sunt invelitori fabricate din. PLACA FIBRA STICLA ONDULATA ML TRANSPARENTA.


Descriere: Acoperis usor ondulat, din poliester armat cu fibra de sticla. Acest produs este dintr-o oferta anterioara. Acoperisurile din poliester armat cu fibra de sticla se pot utiliza pentru terase si foisoare, sau ca invelitori pentru sera, panouri sandwich, etc.


Rola poliester tip ondulina - Rola transparenta plana din pvc cu insertie fibra. Material compozit armat cu fibra de sticla care este utilizat pentru acoperisuri si .

Rola transparenta plana din pvc cu insertie fibra sticla 2xm , Rola m2. Rola de fibra de sticla este un compus din rasina poliesterica, consolidat cu fibra de sticla. Poliester armat cu fibre de sticla poti gasi si plan si ondulat la depozitele de materiale de constructii.


Cunoscut si sub numele de poliester armat cu fibra de sticla, P. Sistemele de acoperişuri Onduline sunt proiectate şi fabricate să protejeze. PVC şi plăci din poliester în scopul îmbunătă. Membrana armată pentru acoperiş Ondutiss 1protejează. Fragilitatea (atat initiala cat si ulterioara) a luminatoarelor de acoperis selectate.


Reperele din poliester armat cu fibra de sticla se obtin prin turnare pe matrite de diverse forme. Fragilitatea (atât iniţială cât şi ulterioară) a luminatoarelor de acoperiş selectate. Sunt produse din feţe din polyester armat cu fibră de sticlă (GRP) în .