joi, 25 martie 2010

Pompa de caldura aer apa principiu de functionare

Principiul de functionare al pompelor de caldura (PDC). Toate pompele de caldura au la baza aceleasi principii de functionare, de fapt. Principiile de functionare ale POMPEI DE CALDURA-Iarna.

DE DIETRICH: Pompe de caldura ce preiau caldura din aer, apa si sol. O pompa de caldura utilizeaza principiul aerotermiei, preia caldura prezenta in aer.


Functioneaza atat in mod incalzire cat si racire; Ideal pentru terenurile de . In cele ce urmeaza ne vom referi la acest tip de pompa de caldura, avind in vedere ca exista o multitudine de.

Principiul de functionare al unei PdC aer-apa. Cel mai adesea pompele de căldură extrag căldura din aer sau pământ, motiv pentru.


Cele mai întâlnite pompe de căldură funcționează prin exploatarea. Principiul de functionare pompe de caldura sol-apa.


Principiul de functionare al acestor pompe de caldura sol-apa este asemanator celor aer-apa, diferenta fiind . Aerul conditionat scoate caldura dintr-o incinta si o da afară. POMPA DE CALDURA APA – are ca principiu de functionare extragerea apei dintr-o panza . Avantaje si dezavantaje pompe de caldura Dimplex.


Principiul de functionare este ca la frigider,racindar si incalzind. Un sistem de incalzire bazat pe o pompa de caldura aer - apa este compus .