marți, 16 martie 2010

Termocuverta second hand

REPARATII TERMOCUVERTA Patura electrica, Capsula Tunel sauna masaj. Cumpara termocuverta de vanzare la preturi accesibile de pe m. Cauta termocuverta de vanzare in oferta utilizatorilor nostri.

Alege din oferte pentru termocuverta de vanzare. Termocuverta de vanzare - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii. Masaj si Impachetari slabire anticelulita la termocuverta electronica cu regiuni !

Termocuverta aparat folosit in tratamentele de remodelare, tehnica de eliminare a lichidelor din tesut, realizandu-se astfel o mai buna circulatie sangvina la . Utilizare: Tratamente corporale anticelulitice (parafango, parargil, ciocofango, buget redus). Oferte produse si servicii: termocuverta cu zone.


Vand electrostimulator, digi 2in perfecta stare,termocuverta pe zone,paturi masaj,pietre vulcanice buc ,ptr. Depozit anvelope second han roti auto de iarna si vara, cauciucuri second han gume.


Aparatura pentru slabit: Light Slim - Termocuverta. Patura termica LightSlim este un produs revolutionar din elita aparatelor . Vand salon intretinere corporala si slabit de lux- aparatura sauna . Termocuverta de la importatori, prestatori servicii, distribuitori directi prezenti pe Bizoo. Anunturi de mica publicitate care contin: vand termocuverta second hand.


Termocuverta zone timp folosită ușor negociabil. Data: Aug 201 Categoria: Vanzari, Pret: 8RON, Comentarii: 0 . Dotari saloane - Mobilier, Aparatura si Ustensile pentru saloane de infrumusetare. Vand aparatura salon infrumusetare second hand:scafa, vapozon,sterilizator,pat si.


Termoterapia este folosita cu succes cu ajutorul termocuvertei! Vizitati pagina noastra pentru a alege cea mai buna termocuverta! Termocuverta este un aparat folosit frecvent în tratamentele pentru remodelarea corpului, fiind o modalitate de slăbire prin termoterapie.


Termocuverta zone Top line din judetul Constanta aflat in sectorul de activitate Anunturi Diverse si subcategoria Alte Anunturi, anunt gratuit . Termocuverta zone Top line - Diverse Anunturi - gratuit! Căutari referitoare la termocuverta profesionala pret.