joi, 25 martie 2010

Capace plastic teava rectangulara

Casa si gradina Materiale constructii si amenajari. Capac nylon pentru teava patrata 20xmm la cel mai bun pret acum la Dedeman.


Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria FERONERIE PORTI.

SC ECOPLAST SRL producator mase plastice, proiectare si executie marite. Produse din plastic pentru uz casnic Diverse dopuri din plastic pentru teava, . Capac plastic pentru teava rotunda (in toli) grosimea in perete a tevii de 2. Capace plastic pentru tevi rectangulare sau rotunde de la Enkiko Prod Srl .

Aici gasesti capace plastic dreptunghiulare pentru porti si garduri din fier forjat la CEL MAI BUN PRET. Capace plastic dreptunghiulare de diferite dimensiuni pentru lucrari din fier forjat . Capac de plastic pentru teava de 40x40mm. Lamelele capacului se pliaza si capacul intra in teava fortat. Capace din tabla si plastic pentru teava, garduri si porti. Piese din mase plastice Dopuri, capace, piese îmbinare ţevi.


Dop rectangular din plastic cu filet metalic. Catalog cu capace si dopuri (patrate, rotunde, dreptunghiulare si ovale) din. Capac pentru picior rotund ext, ţeavă ø1 plastic negru.

Capac plastic teava rectangulara TP- Lei, Materiale de constructii, Teava. Capac plastic pentru teava rotunda,patrata si dreptunghiulara pentru toate dimensiunile-TRIMIT IN TOATA TARA PRIN POSTA CU PLATA RAMBUS-Cost . Capace plastic teava patrata (negru, alb, gri).


Dimensiuni disponibile: 15×1 20×2 25×2 30×3 35×3 40×4 45×4. Capace dreptunghiulare care intra in teava, cu dimensiunile:120x80;120x60;120x40;100x60 .