luni, 15 martie 2010

Gradina verticala balcon

Ca orice tehnologie inovativă și cea pentru grădini verticale ne-a. Grădina verticală este cea mai bună opțiune pentru un balcon de dimensiuni reduse, căci nu ocupă planul podelei și oferă un aspect natural, fără să încarce . Gradini Verticale modulare,usor de instalat,perfecte pentru casa sau biroul tau.

Locuitul la bloc nu trebuie să ne răpească bucuria de a ne relaxa în mijlocul florilor. Cu ajutorul unei grădini verticale puteți planta castraveți, căpșuni sau oricare ale legume chiar și pe un balcon mic.


Green Walls - Pereti Vegetali - Gradini Verticale transforma orice cladire intr-o gradina vie. Vă punem la dispoziție amenajarea pereților vegetali, cunoscuți și .

In plus, o gradina verticala poate fi construita in orice tip de balcon: patrat, dreptunghiular sau foarte ingust. O astfel de grădină pe paleţi poate fi realizată şi într-un balcon de apartament.


Un simplu balcon de suprafata mica a fost transformat complet intr o adevarata jungla cu ajutorul bogatelor ferigi. Grădinile verticale pot fi soluția ideală pentru lipsa spațiului din. Plante care se pot folosi în grădini verticale, pe pereţi, terase, panouri, etc. Cu siguranta ati auzit deja de gradinile verticale. In contrast cu o gradina clasica acestea ocupa foarte putin spatiu insa pot adaposti o multime de flori si plante.


Dar mai e o soluție pentru cei care dețin un balcon. Un designer olandez a realizat un sistem simplu care combină o mică grădină verticală .

As vrea sa pun pe balcon ( deschis) un astfel de palet de lemn in care sa cresc ierburi pentru bucatarie . Inspirație: Grădinile verticale din PET-uri, o metodă eficientă de a-ți crește legumele în curte sau pe balcon. Deși pe balcon va avea mereu lumină, asta nu înseamnă că va fi și. Pentru o grădină verticală este de preferat să alegi plante cu tulpina cât .