marți, 16 martie 2010

Borcane miere plastic

Ambalaje miere, borcane miere, maturatoare inox, maturatoare plastic. Maturator inox alimentar cu manere si canea plastic kg. Ambalaje miere din plastic folosit pe scară largă ( PET ).

Mai multe forme disponibila: urs, hexagon, rotunda. Executat din pet aleimentar(flacon) si capac PP. Produse piata - alimentatie Miere - Produse apicole.


Borcan pt miere din pet, avand volum de 7ml potrivit pt kg de miere.

Borcan miere din plastic, hexagonal, 1kg. Materialul din care este confectionat este din plastic alimentar. Borcanul ursulet din plastic de 2ml este cea mai potrivita alegere pentru ambalarea mierii.


Borcanul de plastic se livreaza impreuna cu capacul cu filet din . Gama completa de borcane de sticla din oferta Orian Team - borcane mici, borcane gemuri, borcane miere, borcane muraturi. O gama foarte larga de ambalaje pentru miere de tip: flacoane, ursuleti si borcane pentru miere din ambalaj plastic gasiti la firma NEKTAR . Cauti borcane din plastic transparent pentru miere ? Foloseste un borcan de 450ml pentru 500gr de miere cu capace Rosi.

Foloseste un borcan de 900ml pentru 1kg de miere cu capace rosi. Borcane din sticla pentru miere, borcane de 9gr pentru miere, borcane de 400gr de miere, capace cu albine pentru.


Cutii din plastic cu insert pentru borcanele de miere. Caut borcane cu urmatoarele caracteristici. Ambalarea mierii se face imediat dupa terminarea proceselor tehnologice de.


Galeata de plastic L cu canea din plastic. Contact Seismo International Limited este una de top nivel China pahar miere borcane producători şi furnizori, fabrica noastra este profesionale la design şi . Cutii plastic cu insert borcanele miere, dulceata etc. Cutiile si insertul le putem personaliza, la comanda, cu logo-ul clientului.


Sunt cateva lucruri care nu se spun despre mierea de albine. Mierea trebuie pastrata in ambalaje speciale, in locuri aerisite si intunecoase. Borcane, sticlute, flacoane, ambalaje miere - Sticlutele pt propolis sunt de.


Mures- miere ambalata in borcane de 4g, fara etichete cu.