marți, 23 martie 2010

Depozit saltele ghencea

Livrare direct din stoc (depozit) in maxim ore. PROGRAM DE LUCRU: Luni-Vineri : 10:-19:Sambata: 09:-16:Duminica: 09:00- 14:DETALII CONTACT: - Adresa contact: B-dul Ghencea nr.


Bucuresti ,sector Bulevardul Ghencea nr.

Complex de mobila Tamilia, magazin Familia. Program de lucru: Luni-Duminica(inclusiv) . Achizitionarea unei saltele inseamna prospectarea pietei si alegerea celui. Iancu de Hunedoara 29F, sector Bucuresti; Call us now: 0796; Email: .

Cauta online ofertele speciale, avem zilnic reduceri. Stabileste o intalnire cu un Designer si vino in Mall Ghencea Mobila!

Magazin mobila BRW Romania Bucuresti,mobila Bucuresti,mobila Ploiesti,mobila Cluj,mobila Ghencea,mobila Craiova,mobila Sibiu,mobila online,mobila . Nu știu dacă Mihaela are o saltea SomProduct la ea acasă, dar bănuiala. Saltele Memory Foam din depozitul nostru: memory-foam esaltea.


Gasiti in incinta complexului de mobila Tamilia canapele extensibile, coltare, fotolii, paturi lemn masiv si traditionalele saltele Familia! Centrul de mobilă Elite Center, etajul Bd.


Nu mi-am mai cumpărat o saltea de mult, de vreo ani. Muncesc intr-o fabrica de burete Ikea, la sectia de saltele . Vezi produsul Saltea Dream Superortopedica 1x 2in magazinul mobila-ghencea. Bucuresti - Sector Bulevardul Ghencea Nr.


Execută canapele şi fotolii tapiţate cu stofă, piele ecologică în culori şi modele diverse. Eu in afara de Mobexpert (scump) si astea de pe ghencea nu mai stiu. NU lua pat de 10ROn si saltea de 300) .