luni, 29 martie 2010

Covorase puzzle interzise

Iar din 201 covorasele de tip puzzle vor figura, se pare, pe lista jucariilor interzise spre comercializare in toate tarile din UE. Covoarele puzzle pentru copii, interzise de autoritatile din Romania.


Mai multe studii externe au aratat ca, indiferent de firma producatoare, acestea contin substante cu potential cancerigen.

Covorase puzzle cu piese mari cu litere, cifre, animale, fructe pentru camera de joaca, covorase EVA educative. Formamidele din continut sunt considerate “reziduuri, care raman in compozitia produselor din timpul procesului de fabricare si pot fi inhalate . Destul de creative si inovatoare, covorasele tip puzzle par a fi atractia. Potrivit noilor norme ale Uniunii Europene acestea vor fi interzise .

Da asa este aici sunt intersize de mai bine de un an aceste covorase,chiar ia-m spus atunci la o mamica aici pe forum ca am vazut ca avea si . Covorasele puzzle, destinate copiilor, au fost interzise in Belgia Guvernul de la Bruxelles a decis sa opreasca vanzarile acestor produse, dupa .

La noi, Moş Nicolae a venit ceva mai devreme. Alexiei ceva pe placul ei: un covoraş fff colorat, cu aproape toate literele alfabetului . Era atat de simpatic micut, cum radea el :X Poti sa-mi spui te rog de unde ai luat covorul puzzle sau ce firma il face? Este interzisă preluarea fotografiilor de pe această pagină fără acordul meu. Belgia, ca urmare a faptului că unele studii le găsesc periculoase.


Reer - Covoras antialunecare pentru cada - Reer - Incolor - Covoras antiderapant pentru prevenirea accidentelor cauzate. Puzzle-ul poate fi inramat si utilizat ca si tablou. Set puzzle-uri cu veverita, iepure, arici, vulpe, cu cate piese pe fiecare puzzle.


Puzzle-urile Larsen au o plansa cu margini permanente pentru a-i fi copilului mai. Este interzisă reproducerea, republicarea, încărcarea, postarea, transmiterea sau distribuirea în orice fel a materialelor de pe babyswimmer.