vineri, 26 martie 2010

Poluarea pamantului referat

In timp omul a transformat natura in folosul sǎu. Consumul mare de oxigen in diverse activitati si eliminarea in aer a unui numar mare de . Poluarea este impurificarea atmosferei cu particule de gaze sau vapori produse artificial sau a apelor naturale de suprafata sau .

Chiar dacă uneori poluarea mediului înconjurător este un rezultat al. Acțiunea umană asupra atmosferei Pământului poate lua multe forme și a existat de . Poluarea aerului referat,referat Poluarea aerului,Poluarea - aspecte generale,Surse de poluare cu praf, cenusa si fum,Poluarea aerului - cauze si efecte,Poluare . Poluarea Planetei - Poluarea este impurificarea atmosferei cu particule de gaze sau vapori produse artificial sau a apelor naturale de suprafata .

Referat despre poluare - Cele mai des intalnite forme de poluare sunt: poluarea apei, poluarea solului, poluarea aerului (atmosferica). Cu toate că o parte din poluarea mediului este un rezultat al acţiunii naturii, cum ar fi erupţiile vulcanice, cea mai mare parte este cauzată de activitatea omului. Poluarea este astazi un cuvant la ordinea zilei pe intreaga planeta.


Coplesit de interventia noastra brutala, Pamantul plange, iar urmele . POLUAREA SOLULUI - Ecologie document online, dezbatere in articol scris.