vineri, 12 martie 2010

Teava rectangulara preturi

Teava rectangulara - pret mic negociabil livrare super rapida. Teava patrata la metri lungime (15x15x mm). Pretul nu include discount si taxe de transport.

Pret descendent, Nume ascendent, Nume descendent. Teava rectangulara Ambient mai mult decât o simplă autoservire cu materiale de construcţii, finisaje si amenajări, soluţia pe care o caută clienţii. Sunt destinate realizării diferitelor tipuri de construcții și structuri metalice.


Cumpara acum Teava patrata x x mm si iti facem livrarea direct la santier.

Caracteristici profile zincate C, Lungimi disponibile, 6ml si 12ml. Cumpara Teava Rectangulara X X mm de calitate la cel mai bun pret doar de la Constal. Stocuri si livrari rapide in Bucuresti si in Tara!


Teava rectangulara si patrata, rotunda, la cele mai mici preturi! Profilometal - depozit materiale de constructii. Calitate otel S2Standard EN10219-12. Teava patrata pentru constructii 100x100x6m.


Teava patrata pentru constructii Suceava ,Botosani , Iasi,Bacau,Neamt ,Bistrita. Tevi rectangulare din Tevi Conducte de la importatori, producatori, distribuitori directi prezenti pe Bizoo.

Oferte produse si servicii: teava rectangulara pret. Producatori, distribuitori, furnizori - Teava rectangulara 60x40x Teava rect.