joi, 11 martie 2010

Reguli de tehnoredactare si estetica paginii tiparite

Reguli generale de tehnoredactare şi estetica paginii tipărite. Folosiţi întotdeauna formatul de pagină A4. Acest lucru vă scuteşte de probleme la imprimare .

Reguli de tehnoredactare a unui document Word. Reguli de redactare a textelor oficiale sau de altă natură. Folosiţi întotdeauna formatul de pagină . După titluri nu se pune punct; Respectaţi regulile limbii folosite (românǎ, respective englezǎ); La sfârşitul rândului nu tastaţi Enter . Reguli generale de tehnoredactare şi estetica paginii tipărite Reguli de tehnoredactare Pentru obţinerea unui document bun pentru imprimare . REGULI GENERALE DE TEHNOREDACTARE SI ESTETICA A PAGINII TIPARITE), regulilor asigurate si garantate de catre stat si care au ca scop organizarea . Enumerarea şi aplicarea operaţiilor de bază necesare prelucrării unui text.


Unitatea de invatare: Realizarea documentelor şi a prezentărilor. Reguli generale de tehnoredactare şi estetica paginii tipărite; Reguli de . Reguli de ergonomie si estetica a paginii tiparite,referat Despre Word.

Inserarea şi formatarea tabelelor într-un document, operaţii în tabele. Te ținem la curent cu procesul de elaborare a programelor școlare pentru gimnaziu. Vezi membrii grupurilor de lucru pentru elaborarea programelor şcolare . Reguli generale de tehnoredactare şi estetica paginii tipărite Reguli de redactare a textelor oficiale sau de altă natură Utilizarea .