marți, 16 martie 2010

Polita sticla baie

GRUNDTAL poliţă sticlă Lăţime: cm Adâncime: cm. Bisk Niagara Polita dus cu ventuze, cm. Bisk Niagara Polita dus dubla de colt cu agatatoare pentru prosop.

Gama: Orfeus; Material: Metal + sticla; Tip accesoriu: Etajera; Recomandare: Pentru baie. Materiale: Sticla float clara cu grosimea de 15mm lipita in camp UV Oglinda 3mm ○ Dimensiuni: Lungime: cm.


KARTELL LAUFEN, polite baie lux, de designer, originale. Polita din sticla pentru baie Metaform ONE, 52cm, finisaj crom, design elegant.

Cumperi in siguranta: plata ramburs si posibilitate . Polita pentru baie din sticla securizata mm ultraclear PRINTATA , cu sistem de prindere integral din inox. Politele au latime 1mm si lungimi diferite. CASCATA, CROM, POLITA STICLA, E1 CASCATA, CROM, POLITA STICLA, E1 Etajera baie, Accesorii de baie. NOVATORRE CROM, POLITA DE STICLA, 60XCM, 0940.


Pret: 45MCOIN Locatie: Polita sticla baie MCO. Etajera baie cu rafturi din sticla satinata, ideala pentru baia d-voastra;-material bare: metal cromat-dix x cm, TERMEN DE LIVRARE: ORE.


Novaservis, Orfeus, polita de sticla, crom.

La pretul de lista s-a aplicat un discount de ! Polita baie de sticla Arte se fixeaza usor si are o constructie sigura. Pentru rafturi este folosita doar sticla calita cu grosimea de mm.


Polita din sticla Helen poate fi suportul perfect pentru produsele cosmetice de care aveti nevoie in baie. Suportul care se fixeaza in perete si sustine polita este . Raft baie cu polite sticla si cosuri HI. Are suporturi de prindere din inox ce nu ruginesc.


Cauta prin cea mai originala gama de accesorii si dotari pentru baia ta. Pretul include polita de sticla, de cm lungime, suportul cromat si sistemul de fixare .