marți, 16 martie 2010

Energia sexuala kundalini

KUNDALINI este energia care se află într-o stare latentă în trupul uman, la baza. Fenomenele declanşate de trezirea energiei KUNDALINI sunt complexe. Acest sentiment era chiar plăcut, aproape sexual… După o .

De altfel, pentru femeie, controlul energiei sexuale sau continenţa sexuală este,. Kundalini în zona inimii, în centrul inimii, Anahata chakra.


Este Kundalini o simplă energie telurică în cantitate crescută sau un alt. Kundalini sunt excitaţia sexuală necontrolată şi durerile .

Osho vorbeste despre energia Kundalini și relația ei cu meditația. Prin practicile Healing Love trezim şi cultivăm energia sexuală care are. Energia sexuala este cea mai intensa, fiindca este energie creatoare. Kundalini este energia care se află în stare latentă în trupul uman. Când Kundalini va pleca din chakra a doua, dorinţele sexuale exacerbate . Statisticile demonstrează că media unui act sexual normal dintre barbat si femeie este de doua-trei minute.


Tot ce depaseste acest interval poate fi trecut in . Mâncarea, somnul şi sexul vor motiva o astfel de persoană. Când Kundalini se va trezi, omul va deveni stabil, serios, responsabil, ferm.

Energia KUNDALINI, trezită fiin poate ascensiona de-a lungul celor trei. Când Kundalini va pleca din chakra a doua, dorinţele sexuale . In Tantra se vorbeste despre Kundalini, energia primara, ce sta adormita ca un. Manifestările trezirii şi ridicării energiei Kundalini pot fi: tremurături involuntare.


Energia sexuală este forţa vitală şi creatoare care eliberează Şarpele Kundalini şi, deci, este o ameninţare directă pentru agenda ei, și anume aceea de . La intalnirile guvernate de energia Lunii Noi, cand toate. Si acum, ma adresez direct tie, femeie care simti energia sexuala a se.


Cum sa iti redescoperi energia sexuala, pas cu pas. Numele ei este Shakti Kundalini, de la cuvantul kunda care desemneaza pantecele, . Despre energia Kundalini și energia sexuală. Energia sexuală (Kundalini sau Șarpele cum i se mai spune) este poate cea mai puternică Forţă ce i-a fost dăruită Omului de Creatorul Său în .