luni, 22 februarie 2010

Vitrine sticla pret

Rafturi de sticla, tejghele de sticla, vitrine frigorifice, frigidere. Matex executa orice element din sticla utilizat in industria mobilei cum ar fi: usi din sticla, polite, fete de sertar, oglinda de mobilier, blat masa sticla, etajera sticla, . Anunuturi gratuite pe publicu vitrine second hand orizontale sau verticale din sticla pentru sufragerie sau bucatarie la preturi mici.

Uşi glisante din sticlă securizată cu feronerie DORMA AGILE Preţul unei uşi . Usi din Sticla Securizata - Cabine dus - Ieftine - Preturi - Culisante - Glisante. Oferte produse si servicii: vitrine sticla pentru magazine.


Producatori, distribuitori, furnizori - VITRINE SI RAFTURI PENTRU MAGAZ.

Alege din oferte pentru vitrina sticla. Vitrina sticla - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii. Rafturi magazin toneti tejghele vitrine mobilier sticla pentru spatii comerciale la comanda in toata Romania.


Amenajari din Sticla - efectuam transport si montaj sticla colorata, mobilier sticla, balustrade sticla, usi sticla, pereti sticla, in toata tara. Executam rafturi din sticla si toneti (tejghele) pentru spatii comerciale, in vederea ocuparii spatiului . Mobexpert vitrina usi sticla alb Matrix Livrare rapidă din stoc.


Uneori specificatiile sau pretul pot fi eronate. Rafturi sticla din Rafturi Magazine Depozite de la producatori, distribuitori, importatori directi prezenti pe Bizoo. Dimensiuni model: L 15x H 12x l 700.


Sticla mm clar capac si laterale, respectiv 6 . Glass Elements a realizat de vitrine cu pereti de sticla, insumand aproximativ 2000. Completeaza formularul alaturat pentru a obtine o cotatie de pret pentru .