vineri, 19 februarie 2010

Cu ce sterg soba de teracota

Soba din bucatarie sau in general orice este facut din teracota atrage foarte mult praf si se vede destul de urat. Faianţa de teracotă va fi curată şi lucioasă dacă o cureţi des cu un. Faianţa şi plăcile de gresie se pot curăţa repede dacă le ştergi cu un .

Sobele de teracota se ung cu o solutie de motorina si otet, in parti egale. Se lasa de minute, apoi se sterg cu o panza moale . Atunci, seară de seară, şterge-l bine cu o soluţie din oţet (trei părţi) şi apă.


SOBE de teracota - maryus31 on 19th June 201 12:3 said:Ieri.

Soba si semineul de teracota, sinonime ale confortului sunt instalatii pentru. Pentru o curatare mai usoara a scobituii in soba de gatit, se ridica partea de jos care. Sticla se sterge cu carpa umeda, iar in caz de necesitate se poate spala cu . In cazul in care aveti tablouri, ele se dau jos de pe perete şi se şterg de.


Sobele de teracotă se spală cu apă în care s-a adăugat puţin oţet şi . Daca usa este din sticla, sterge-o cu o carpa curata, umeda si cu ulei de bebelusi sau sapun lichid; astfel nu vor mai ramane pe ea picaturi de apa. Oferte produse si servicii: curatare sobe.


Producatori, distribuitori, furnizori - Curatare soba teracota, PUDRA DE CURATAT SOBE.