luni, 15 februarie 2010

Paletar culori

Alege din paleta de culori savana pentru vopsea superlavabilă sau pentru tencuieli şi vopsele structurate, culori şi nuanţe de culori perfecte pentru locuinţa ta. Paleta de culori - DURAZIV ColorPRO - CLASIC, varietate mare de culori prin paletarul nostru structurat pe game cromatice.

Notă: Alte mii de culori disponibile: Cartela IRIS Cartela . Sistemul StoColor cuprinde 8de culori pentru utilizarea în arhitectură.

Paletar vopsea lavabila si tencuiala decorativa DURAZIV. Codul CMGN este subtractiv, formând negrul prin combinarea culorilor de bază. Acest cod este util mai ales pentru imprimante, pentru a se face economie de . Benjamin Moore este de mult recunoscut că expertul culorii în designul interior.


Paleta de culori Benjamin Moore include atât nuanțe clasice, cât și tendințele . Pe langa rezistenta, aspectul este un element important pentru armonia si confortul de care ai nevoie acasa. Gama de tencuieli Weber se caracterizează prin lucrabilitate excelentă, rezistenţă în timp şi o mare varietate de culori pentru un aspect decorativ deosebit.


Un agent se poate deplasa la dumneavoastra si va poate pune la dispozitie paletarul de culori si tencuiala.