joi, 25 februarie 2010

Plosnita de gradina

Plosnita cerealelor denumita si gandacul urat mirositor se gaseste printre plante dar atunci cand nu mai are ce manca in camp aceasta viziteaza si orasul. A inceput invazia de plosnite, gandacii urat mirositori se vor refugia oriunde (chiar in casa ta).


Sfaturi pentru a scapa de plosnite si a le tine departe de casa ta.

Cum poti sa scapi de plosnita cerealelor, verde si urat mirositoare, cu insecticide si modul in care se aplica tratamentul. Nu fac altceva decat sa se apere prin ceva lichid urat mirositor.


Cel mai bine o capturezi pron a o acoperi cu spuma de ras, . De vreo ani toamna imi apar in gradina niste gongi verzi care daca le.

Gandac verde zburatorpostăriSept 2010gandaci urat mirositoripostăriIul 2009Mai multe rezultate de la egradini. Plosnita verde a tomatelor - rosiilor (Nezara viridula): Origine,. Solutii si metode de a scapa de plosnite. Plosnitele de gradina sau de camp si binecunoscuta plosnita de pat au diverse trasaturi si diverse dimensiuni. Plosnita-de-cîmp (Palomena prasina) e verzuie pe spate, castanie pe aripi si rosietica pe pîntece.


O gasesti în gradina pe toate poamele ori legumele. Realizarea unui tratament impotriva plosnitelor, de unul singur este o decizie cel mai probabil luata dupa ce ati experimentat frustarea aparuta dupa ce impartiti .