marți, 16 februarie 2010

Montaj cada acril colt

Este foarte usor sa cumperi o cada de baie ieftina. Cada de baie Fibrocom Galas 170×Acril. Daca ai o baie mare, aceasta cada de baie va arata foarte bine montata intr-un colt.

Renovez apartamentul ceea ce implica schimbarea cazii cu una acrilica. Am cumparat de pe Valea Cascadelor o cada din acril, pe colt si un suport metalic pentru aceasta.


Acest suport consta in doua bare in profil . Montaj cadapostăriSept 2010Cum se monteaza masca?

Imagini pentru montaj cada acril coltRaportați imaginiVă mulțumim pentru feedback. Semnalați o altă imagineSemnalați imaginile ofensatoare. De regula, cada se monteaza pe colt, astfel ca va trebui sa zidesti unu, maxim doi pereti.


Peretele cazii poti sa il faci din bucati de BCA sau . Instructiuni montaj, utilizare Cazi din acril asimetrice Avocado RAVAK Cazi de baie, cadite de. Tip documentatie: Instructiuni montaj, utilizare.


Pentru un montaj solid al cazilor de acril se recomanda utilizarea picioarelor reglabile de metal, intrucat exista posibilitatea de a fixa inaltimea optima. Material: Picioare de cadă; Ţeavă HT (DN 50) pentru scurge; Suport de cadă din spumă dură; Adeziv pentru blocuri de BCA; Ramă faianţă (pentru orificiu) .