vineri, 19 februarie 2010

Casa lux revista online

BETTY este un suport pe nivele ideal pentru prajituri, fructe, ciocolata sau gustari pentru petrecere. Fiecare model poate fi pozitionat separat, poate fi utilizat .

Suport multifunctional etajat BABEL pentru fructe, prajituri sau ornamente. Partea de jos poate sustine fructe mari cum ar fi ananas sau pepene galbeni.


Un suport rezistent, vopsit in camp electrostatic, pentru un tort supra etajat. Suport tort briose prajituri cu etaje Little Cooks de la Euromerx Pyrotechnic Srl .

Suport prajituri etajat roz - Floral Rose Suport . Suport elegant pentru prajituri, platourile din sticla de culoare rosie iar tija din otel inoxidabil. Farfuria mare are diametrul de 25cm iar cea mica de cm. Fiecare prajitura este sustinuta individual intr-un decupaj si va avea o dantela decorativa. Contine: suport etajat carton - etaje, B 28cm x H 30cm.


Obiectele mici, dar care au puterea să-ți transforme casa în una ca în. Dormitorul este un spațiu personal și intim, unde ne retragem seara, după o obositoare zi de muncă.


Amenajări reușite se pot realiza și în spații mici. O dovedește apartamentul interbelic din București, transformat de .

Casa Lux este prima revistă de amenajări interioare din România, prezentă pe piața românească de. Casa Lux este prima revistă de amenajări interioare din România, prezentă pe piața românească de de ani. Nu rata ediția de noiembrie a revistei Men's Health, din octombrie la toate punctele . Casa Lux este prima revista de amenajari interioare din Romania, prezenta pe piata romaneasca de aproape de ani.


Casa Lux este prima revistă de amenajări interioare din România, prezentă pe piaţa românească de aproape de ani. Cum să-ți decorezi casa urmând câţiva paşi simpli.