marți, 2 februarie 2010

Cele mai bune vase de gatit forum

Aflaţi imediat care sunt cele mai sănătoase opţiuni! Pe piaţă, există vase de gătit din aluminiu acoperite cu teflon sau ceramică.


Realizarea unor vase pentru gatit non-adezive prin aplicarea unor straturi interioare.

Vasele din inox rezista de la la ori mai mult in timp timp decat cele. Smecheria e ca dupa ce incalzesti oala la temperatura de gatit pui capacul.


Am facut ochiuri fara ulei in ea (dar parca-s mai bune alea cu ulei :) ). Iun 2011Ceaun fonta,Ceaun de cupru,Ceaun inoxpostăriMar 2010Aparat de gatit cu aburi-cum alegem?

Topul-celor-mai-bune-vase-pentru-gatit_0_13754. Pentru cine nu știe în ce vase să gătească, iată cum să gătești cât mai sănătos în cele mai bune vase din bucătărie. Vasele de fonta fara smalt sau „bare cast-iron”.


Sunt ideale pentru gatit si superioare fata de orice vas de gatit, . Acum zile - Cele mai recomandate vase de gatit. De asemenea, este extrem de bună pentru gătitul la cuptor. Sunt bune, rezistă la cuptor (dacă nu au mânere din plastic sau ebonită),.


Niciodata nu mai gatiti in aluminiu si in ceaunele tiganesti din aliaj deoarece. Totodata, este important sa puteti gati mai multe feluri de mancare simultan, utilizand oale din acelasi set.

Am cumparat ani de-a randul vase cu teflon, si mai ieftine, si mai scumpe, toate. M-ar interesa parerea voastra despre recipientele (sau cum sa le zic ?) in care gatiti. Banuiesc ca cele foarte scumpe au viata mai lunga fiind mult mai .