marți, 2 februarie 2010

Compresoare frigorifice referat

Tipuri de compresoare frigorifice şi domeniile de utilizare. Din punct de vedere constructiv, compresoarele frigorifice nu se diferenţiază. PRODUCEREA FRIGULUI ARTIFICIAL IN INSTALATIILE FRIGORIFICE CU COMPRESOR SI .

PRODUCEREA FRIGULUI ARTIFICIAL IN INSTALATIILE FRIGORIFICE CU COMPRESOR SI RACIRE DIRECTA. In practica cele mai folosite sisteme frigorifice . Un compresor este o mașină termică folosită pentru mărirea presiunii unui gaz închis într-un recipient, prin micșorarea volumului său.


Compresoare frigorifice,referat Instalatii si echipamente frigorifice pentru bar-club 2persoane,Instalatia de ungere a automobilului,Instalatia de alimentare. COMPRESOARE - Compresoarele sunt agregate care au ca scop comprimarea aerului la presiuni inalte, intr-o treapta, sau mai multe.


Cunostinta va deschide lumea intelepciunii - Referate profesionale unice. Compresoarele deschise se pot cupla cu motoare separate, de tip electric sau termic si pot vehicula orice tip de agent frigorific. Compresoarele centrifugale sunt utilizate intr-o mare varietate de instalatii frigorifice si pentru conditionarea aerului. Din prima grupă fac parte compresoarele cu piston, din a. Principiul de funcţionare al unui compresor cu piston Principiul de.


Canale sau colectoare - vaporii de agent frigorific sunt admisi în . Clasificare Principalele tipuri de compresoare utilizate in. Funcţionarea maşinii frigorifice Toate maşinile frigorifice funcţionează după ciclul.

După modul de realizare al comprimării a) instalaţii mecanice cu compresor . Compresoare frigorifice și compresoare de aer condiționat oferă aer condiționat, pompare căldură, și de refrigerare pentru instalații și . Este acţionat electric şi transferă frigiderului energie sub formă de lucru . Asigurarea parametrilor de funcţionare optimă a unei instalaţii frigorifice. Intreţinerea suprafetei de schimb de caldura si a compresorului.


Instalatii frigorifice oferite intr-o gama diversificata: agregate frigorifice, compresoare, grupuri de condensare si centrale frigorifice.