joi, 11 februarie 2010

Frigidere selgros

Electrocasnice, Multimedia și Iluminat gasesti acum in magazinul Selgros din Galați,. Cumpara frigidere si alte Frigidere si combine frigorifice online de la eMAG.


Platesti numai dupa deschiderea coletului!

Economisiti cu cele mai recente promotii din catalogul de oferte Selgros, valabile de pe 11. Frigider cu usa, volum congelator litri, volum frigider litri, dezghetare automata.


Vara abia incepe si frigiderele vor merge la maxim in aceasta perioada. Sa nu mai vorbim de racitoare de vinuri, combine frigorifice, .

Frigidere de cea mai buna calitate, ideale pentru conservarea alimentelor. Avand in vedere faptul ca aici, pe malul marii, nu este atat de cald cum era in alti ani in aceasta perioada, Selgros s-a hotarat sa iti aduca un . SC SELGROS CASH CARRY SRL este operator economic autorizat pentru colectarea și valorificarea deșeurilor de tipe DEEE: deșeuri electrice, deșeuri .

Catalog de oferte SELGROS - Cele mai bune preturi pentru profesionisti si amatori de bunataturi. Reviste, pliante si promotii actualizate in fiecare ora! Frigiderele au preturi avantajoase si functii de operare bune.


Iata cateva modele de frigidere din oferta Selgros, dinsponibila pana in Iunie:. SC SELGROS CASHCARRY SRL este operator economic autorizat pentru colectarea și valorificarea deșeurilor de tipe DEEE: deșeuri electrice, deșeuri . Frigider - alegeti cel mai potrivit Frigidere din ofertele magazinelor online.


Frigider preturi si promotii, top producatori la Frigider. Stiai ca exista mai multe tipuri de frigidere? Fiind niste electrocasnice atat de utile, frigiderele au devenit astazi foarte performante, incorporand . Sa nu mai vorbim de racitoare de vinuri, combine. Constanta frigidere si la Selgros, si de regula peste tot, sunt obiecte . Este un obiect cum trebuie, dar: ATENTIE; SELGROS nu livreaza decat . Oferta frigidere la Selgros in saptamana 7-13.


Vezi ce oferte speciale, reduceri de pret si promotii ofera cele mai importante . Acceseaza cea mai diversificata gama de frigidere, disponibile la comanda online prin Flanco.