luni, 22 februarie 2010

Otrava sobolani caini

Daca ati prins cainele exact cand manca ceva care ar putea duce la otravire,. De exemplu daca cainele a mancat un sobolan ce a fost otravit sau a intrat in contact cu acesta, otrava ajunge mai greu in sange.


In majoritatea situatiilor limita, cainele, cu sau fără stapan poate.

Cainii nu pot vorbi, astfel incat sa ne spuna ca se simt rau, insa pot. Cauza principală a intoxicație anticoagulant este de la ingerarea de otravă rozătoare. Dacă bănuiți că cainele tau a venit în contact cu otravă de șobolani sau . In cazul otravirii cu substante pentru sobolani, primele simptome apar la 1-zile de la ingerarea otravii si constau in varsaturi .

O intrebare despre cainipostăriIul 2010Catelul meu a murit otravit! Cainele meu Rex, era expert la vanatoarea de sobolani. Otravirea si intoxicatia la caini si pisici: Otrava de soareci si sobolani.


Otravurile folosite pentru a combate soarecii si rozatoarele sunt bazate, . Uneori, putem observa usor si imediat otravirea, alteori semnele se observa mai. Din pacate, efectele otravii de sobolan se observa dupa cateva zile, cand .