joi, 25 februarie 2010

Ceapa verde in solar iarna

In solarii sau rasadnite se cultiva numai ceapa verde. Aceasta se obtine din bulbi mai mici, rezultati din sortare,din arpagic prea mare sau prea . Ceapa verde - o cultura usoara care creste iarna in solar.

Evident, plantele vor fi mici, inestetice ( gerul ii va ciupi varfurile), dar foarte placute la . Culturi de toamna in solar: legume care iti vor face salatele gustoase toamna si iarna si pe care le poti cultiva chiar tu in solar. Terenurile sau portiunile de solar, alese pentru culturi anticipate, . Putem să avem ceapă verde practic de primăvara până iarna și anul viitor.

Nu se maturizează și nu se pălește rămâne practic verde tot . In tara nostra, ceapa se cultiva peste tot unde sunt asezari omenesti,. Festivalul Cepei 2016: Clisa fripta si pita cu ceapa picurata intra in Cartea Recordurilor la Pericei. Pentru tehnologia cu trecerea culturii peste iarna, se recomanda ca. Bulbii sunt folositi pentru prepararea diferitelor mancaruri, dar si sub forma conservata. Sub forma de ceapa verde se consuma in stare proaspata.


Ce legume puteti cultiva iarna, Foto: gardenings. Usturoiul si ceapa sunt doua dintre cele mai populare legume, iar ustoruiul si ceapa verde sunt deliciile .