miercuri, 24 februarie 2010

Lampi uv profesionale

Lampa UV Watt, Lampa UV Manichiura cu Ventilator si Senzor, Neoane - L05. Lampa UV de unghii profesionala, W, cu timer. Lampile UV au devenit foarte populare in domeniul manichiurii din zilele noastre datorita faptului ca usureaza foarte mult munca atunci cand sunt folosite .

Lampa UV profesionala KT-8288Lampa UV profesionala KT 82este destinata saloanelor de profil, dar poate fi utilizata si pentru uz personal. Lampă Unghii UV Manichiură 54W Profesională cu Ventilator.


Procedeul utilizeaza un gel special cu uscare sub lampi UV de manichiura, implicand. O lampa UV profesionala va include urmatoarele functii indispensabile: .

Lampa UV pentru constructia de unghii false si unghii gel, cu temporizator de oprire, si garantie, oferita de firma producatoare Diamond Nails. Lampa UV unghii 36W Profesionala cu Timer - Lampa uv unghii BeautyUkCosmetics.


Comanda online lampi UV pentru manichiura pedichiura profesionala. Produse profesionale pentru manichiura pedichiura la preturi promotionale. Lampa UV Profesionala cu Neoane 54W, Timer digital si ventilator . Kit unghii false- lampa uv w - geluri color - pensula profesionala.


Lampa UV 36W cu Timer+neoane pt unghii false cu gel manichiura. Servicii, afaceri, echipamente firme Firme - Echipamente profesionale.


Lampile UV sunt folosite in saloanele profesionale de manichiura de mai bine de de ani.

Milioane de femei apeleaza la specialisti in . Este folosita pentru uscarea gelurilor UV in tehnica de constructie a unghiilor si poate fi utilizata atat la manichiura . Lampa UV profesional cu tuburi de Watt, pentru o mana, care se foloseste pentru intarirea gelurilor UV. Temporizare reglabila la 1secunde, si mers . Pentru orice manichiura cu gel ai neaparat nevoie de o lampa cu lumina UV. UV pentru unghii false wati , alb cu ventilator temporizator.


Acest proces devine realitate deoarece gelul uv prezinta toate proprietatile sigilarii complete pe unghii in urma uscarii la lampa uv profesionala. Produse manichiura lampi UV profesionale.